πρoφιλ

Το 2005 ιδρύθηκε  η ατομική επιχείρηση   PCservicecenter (Δημήτριος Κυριαζής)  με κύρια δραστηριότητα το serviceη/υ και την εμπορία τους.

Το μεράκι για την δουλειά και θέλοντας να επεκταθεί στον τομέα της πληροφορικής για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην Χαλκίδα, στο κομμάτι της μηχανογράφησης, το 2007 γίνεται και η πρώτη στρατηγική συνεργασία  με την εταιρία παραγωγής λογισμικού και υψηλής τεχνολογίας EpsilonnetΑ.Ε. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η PCservicecenter γίνεται και SilverPartner.

Η πορεία όμως δεν σταματά εδώ το 2010 και μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση η PC service  center γίνεται και Gold  Partner  όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Επειδή όμως η μηχανογράφηση δεν σταματά και η θελήσει μας να γινόμαστε όλο και καλύτερη γίνονται δύο ακόμα συνεργασίες με εταιρίες παραγωγής λογισμικού. Την MegasoftΑ.Ε και με την Altec Α.Ε.  όπου καλύπτονται κάθε είδους ανάγκες  σε θέματα παραγωγής  προϊόντων εταιριών της εστίασης αλλά και άλλων κάθετων αγορών πχ (μεταφορικές εταιρίες , συνεργεία αυτοκίνητων ...). Επειδή όλα τα παραπάνω θέλουν την απαραίτητη ασφάλεια παρέχουμε τα δυο πιο εξελιγμένα antivirus KasperskyWebroot καθώς και το αυτοματοποιημένο cloudbackup  SoftNet CloudBackup.

Η PCservicecenter  δραστηριοποιείτε στο κομμάτι των δικτύων (δομημένη καλωδίωση παραμετροποίηση  serverκτλ…) αλλά και των ταμειακών συστημάτων ως αντιπρόσωποί των εταιριών solidus-trias retail– Datatec.

Μετά από την σύντομη ανασκόπηση μας θα θέλαμε με μεγάλη μας χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η ονομασία μας αλλάζει και από PC  service center γίνεται SoftNet από τις συντομογραφίες του Software  και του Network.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και να σας εγγυηθούμε ότι πέρα από το  όνομα που  αλλάζει, το πάθος μας για την δουλεία, καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση παραμένει το ίδιο.

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές!