τηλεφωνικά κεντρα voip

Τα Voip Τηλεφωνικά κέντρα μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε κλήσεις φώνης σε σταθερά δίκτυα ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας το Internet.

Οι υπηρεσίες Voip είναι πολύ φθηνότερες απο τις παραδοσιακές επίγειες υπηρεσίες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και δωρεάν.Το Voip διαχειρίζεται τη φωνή όπως και κάθε άλλη πληροφορία που αποστέλεται μέσω Διαδικτύου, μετατρέποντας την σε πακέτα δεδομένων.Τα πακέτα αυτά κωδικοποιούνται σε αρχεία δεδοµένων, αποστέλλονται µέσω Διαδικτύου και κωδικοποιούνται πάλι σε ήχο από κάποιον υπολογιστή ή άλλη συσκευή (π.χ. έναν µετατροπέα τηλεφώνου VoIP). Καθώς χρεώνεστε µόνον όταν τα διαδικτυακά δεδοµένα µετατρέπονται και συνδέονται στο παραδοσιακό σύστηµα τηλεφωνίας προορισµού, η διαδικασία είναι σηµαντικά φθηνότερη από όταν πληρώνετε και για τις δύο πλευρές της διαδικασίας, όπως συµβαίνει µε τις παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις.

Τα τηλεφωνικά κέντρα έχουν γίνει πλέον πιο δημοφιλοί λόγω τις μεγάλης διαφοράς του κόστους σε σχέση με τα παραδοσιακά τηλεφωνικά δίκτυα.

  • Οι κλήσεις VoIP μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο το Διαδίκτυο (Internet)
  • Οι συνδέσεις με το Διαδίκτυο χρεώνονται χρησιμοποιώντας απλά ένα πάγιο τέλος κάθε μήνα.
  • Η χρησιμοποίηση της σύνδεσης με το Διαδίκτυο ταυτόχρονα για δεδομένα καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις VoIP μπορεί εύκολα να μας απαλλάξει από το κόστος των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων Ειδικά για τις υπεραστικές κλήσεις που έχουν αρκετά μεγάλο κόστος το κέρδος για τον καταναλωτή μπορεί να είναι τεράστιο.
  •  

 

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές!